Ove stvari su bolje od vođenja ljubavi!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Iako vođenje ljubavi predstavlja neprocijenjivo iskustvo, postoje neke stvari koje su bolje od vođenja ljubavi.

1. Leptirići u stomaku zbog nekog posebnog u životu

 

Trenutak u kom vam se sretnu pogledi s nekim posebnim, hemija koju osjetite i slatko iščekivanje igre zavođenja i zaljubljivanja. Magnetska privlačnost koja daje znak da će se dogoditi nešto mnooogo lijepo.

 

2. Dobra masaža

 

Mnogi će se složiti da iskustvo masaže, miris eteričnih ulja, dodir toplih ruku, opuštajući pokreti i lagana muzika koja relaksira, definitivno mogu biti bolji od vođenja ljubavi. Prava masaža u pravo vrijeme – neprocijenjivo.

 

3. Pronalazak idealnih farmerki

 

Potraga za idealnim farmerkama mnogim ženama predstavlja pravu noćnu moru, ali kada pronađete model iz snova, i koji savršeno oblikuje vašu zadnjicu i noge, razumije svaka žena. Toliko je dobar da bismo najradije odmah kupili tri para!

 

4. Palačnike s nutelom

 

Ponekad bismo sve dali da se palačinke s nutelom tope u našim ustima. Gastronomski užitak za prefinjena ženska nepca koji izaziva osjećaj čistog zadovoljstva, posebno “onih dana u mjesecu”…

 

5. Prvi sunčani dan s čisto plavim nebom nakon zime

 

Hladna zima, kratki dani i sivilo mogu učiniti da se osjećamo tromo i neraspoloženo. Ali već prve naznake i mirisi proljeća, kao i topliji vazduh, predstavljaju pravi čarobni štapić za naša osjećanja.

 

6. Dobar koncert koji vas danima drži poletnima

 

Muzika pokreće, motiviše, inspiriše, pogotovu ako se radi o dugo iščekivanom koncertu koji će nas `napuniti` nevjerojatnom energijom. Iskustvo kome i vođenje ljubavi teško da može da konkuriše.

 

7. Topla kupka nakon napornog dana

 

Vrući tuš, mala privatna sauna, topla kupka nakon naporonog dana. Opuštajuće, smirujuće, predivno iskustvo zbog kojeg u nekim situacijama, a posebno u hladnim danima intimnost stavljamo na čekanje.

kolektiv.me