Ovo je pet znakova da ste pronašli savršenog partnera i vječnu ljubav

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Strastvena i emotivno nabijena veza je kvalitetna veza između dvoje ljudi. Želite li biti sigurni da se i vaša kreće u pravom smjeru proučite ove naučne znakove i otkrijte jeste li pronašli ljubav svog života

Položaj spavanja

Položaj u kojem spavate s partnerom može otkriti puno o vašoj vezi i vašim osjećajima. Parovi koji se prije spavanja te odmah nakon buđenja maze i isprepliću tijela, povezani su emocijma koje ne mogu kontrolirati, odnosno onima koje su spontane.

Isto tako, ako se tokom sna tek značajno dodirujete s partnerom ili ste udaljeni svega par centimetara jedan od drugog, vaša se veza smatra moćnom.

Zahvalnost

Naučnici potvrđuju kako je zahvalnost, odnosno riječ “hvala” u vezi puno snažnija od čarobnih riječi “volim te”. Iskazivanje zahvalnosti za male i velike stvari u vezi znak je snažne povezanosi između partnera vođene iskrenim emocijama.

Interesi i govor

Istraživanje je pokazalo kako parovi koji imaju vrlo sličan način izražavanja, poput slaganja rečenica, pričanja, korištenja određenih pojmova te sličan smisao za humor, imaju puno veće šanse za kvalitetnu i ozbiljnu vezu koja traje i traje… Isto vrijedi i za interese i životne stavove.

Poljupci i dodiri

Poljupci i zagrljaji nisu rezervirani samo za frišku vezu. Naprotiv, ovakav način izražavanja emocija opisuje povezanost između partnera u bilo kojoj životnoj dobi. Istraživanje provedeno na uzorku novopečenih, ali i zrelih parova je pokazalo kako oni koji redovito izmijenjuju nježnosti imaju puno kvalitetniju i zdraviju vezu.

Društvo

Stručnjaci tvrde kako su parovi koji izlaze u četvero, odnosno u društvu još jednog para ili više njih, puno povezaniji i imaju kvalitetniju vezu od onih koji to čine s njegovim ili njezinim prijateljima. Isto tako, ovakav način zabave učvršćuje vezu između partnera.

072INFO TV