Portal 072info

Poznati glumac dobio na lutriji

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Da sreća ne bira trenutak a ni mjesto kada će nas zateći na svojoj koži osjetio je nedavno popularni turski glumac Emre Kivilcim  koga možemo pratiti u ulozi Selima Emiroglua u seriji Elif koja se svaki radni dan od 20 sati emituje u programu OBN TV. Dvadesettrogodišnji glumac za kojim uzdiše veliki broj djevojaka širom Turske je nedavno odlučio da prijatelje koji su mu stigli u goste iz Njemačke upozna sa Istanbulom i pokaže im mjesta na koja ih turistički vodiči neće odvesti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Kako piše turska štampa Emre je sa društvom nakon dvostatnog razledanja grada otišao na piće u jedan kafić kako bi se osvježili i dogovorili o daljim planovima. Iz šale i zezancije o liku koji je osvojio veliki novčani iznos nedavno na lutriji  u Francuskoj Emreov drug šeretski je ustao i otišao u radnju preko puta kafića gdje se prodaju srećke te za sve kupio po jednu. Kako to obično i biva jedan po jedan su počeli da grebu ali su nailazili na veiko NIŠTA, to im nije teško padalo jer nisu ništa ni očekivali osim da se dobro zabave i nasmiju. Na kraju je došao red  da i šarmantni Emre okuša svoju sreću, kada je vidio da je dobio ustao je i počeo kao dijete da skakuće od sreće. Ovaj njegov postupak su prijatelji sasvim mirno dočekali kao još jedan njegov glumački performans. Kada im je pokazao da je zaista dobio novac nisu mogli da vjeruju. Prema priči glumčevih prijatelja radi se o iznosu od 45 000.eura. Kako je u pitanju solidna svota novaca dio su međusobno podijelili a dio su potrošili na provod. Navodno je i konobar ovog istanbulskog kafića dobio solidan bakšiš.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

 „Ne gledam na ovaj dobitak kao na nešto nevjerojatno. I dalje se moram buditi ujutro i raditi sve poslove. Naravno da će ovaj simbolični dobitak na lutriji  naći svoju svrhu, najvjerovarnije za krečenje stana i još neke sitne radove u kancelariji.“. kratko je prokomentarisao ovu informaciju za turske medije i sam Emre.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

 


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME