Portal 072info

Prostitutka otkrila s kim doživljava najbolje orgazme

Jedna australska prostitutka iz Sidneyja iskoristila je Redditovu sekciju AMA (Ask me anything) za iskrenu ispovijest o svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Kako prenosi Daily Mail, anonimna 25-godišnja žena otkrila je da zarađuje 550 dolara po satu i da se ovim poslom počela baviti u kasnim tinejdžerskim godinama, u jednom ekskluzivnom bordelu, prenosi 100postohr.

Bajkeri, sportisti i starci

Do sada je spavala s više od 1.100 muškaraca, među njima su bili brojni sportisti i bajkeri, a najstariji je bio žrtva holokausta. Nikad ne pristaje na incestuozne uloge jer ima braću i to joj je odbojno.

Irci ne dolaze u obzir

Nije izbirljiva, ali ima jedan uvjet: Irci na njezine usluge mogu zaboraviti!

Ona je 2014. napustila bordel i krenula u solo vode, a zatim doživjela živčani slom i napustila prostituciju na devet mjeseci.

Nije fatalna žena

„Muškarci mi najčešće kažu da sam slatka“, otkrila je i priznala da je više tip cure iz susjedstva nego fatalna zavodnica.

Kada dolaze oženjeni?

„Suša“ vlada od 23. decembra do 21. januara, jer je to vrijeme ionako tiho u seks industriji – muškarci su tada s porodicama. Zadovoljna je s mušterijama koje ju dobro plaćaju jer su muškarci pristojni i darežljivi, a najčešće je posjećuju Europljani, Azijati i Indijci. Ova djevojka već u rano jutro mora biti spremna jer oženjene mušterije dolaze uglavnom u sedam ili osam ujutro.

S nekim mušterijama i ona uživa

Mit o tome da prostitutke ne doživljavaju orgazam nije istinit, kaže. Najbolji su oni s punašnijim muškarcima, dok je ona na vrhu. „To je tajna ove industrije“, otkriva djevojka čiji roditelji znaju da se okušala u prostituciji, ali samo mama zna da se tom pozivu i vratila.

radiosarajevo.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box