RUŠE SVE REKORDE: Tri najveća zavodnika u horoskopu!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nema kome nisu zabavne čari slatkog, nevinog flerta. Ipak, nekima ova vještina baš ide od ruke, a astrolozi kažu da pored karaktera, na ovu poželjnu sposobnost, dosta utiče i horoskopski znak. Ova tri horoskopska znaka ruše sve rekorde u zavođenju!

Lav

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, sa neodoljivim šarmom i sa osmijehom koji će osvijetliti cijelu prostoriju. Lavovi su „gradske face”, poznaju sve bitne ljude i sigurno vam ne može biti dosadno. Sa njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lijepim, i pomalo zaboravljenim manirima.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da gube i uvijek idu na na pobjedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju da se malo više pomuče oko nekoga. Lavovi su takođe i strastveni ljubavnici, pa budite sigurni da će užitak sa njima biti kompletan.

Škorpija

Kada Škorpija uđe u prostoriju, to jednostavno svi primjete. Prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plijen, osvaja ga za najviše par sati. Škorpijama posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok „pažljivo” slušaju o vašoj karijeri. Niste ni postali svijesni da vas je Škorpija još na početku večeri izabrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u čvrstom zagrljaju. U krevetu su strasni i uživaju da vode ljubav satima, žene Škorpije pažljivo biraju zavodljiv i skup veš, piše “MaliHoroskop“.

Blizanci

Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvijek završava posao. Duhoviti, veoma šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli sate da provedete u ćaskanju sa njima. Imaju neodoljivu harizmu kojom prosto privlače ljude oko sebe, veoma su pozitivni i vrlo učtivi i nikada vam neće biti neprijatno sa njima.

GODISNJICA
MARKETING