Sa 33 godine postala baka, u bolnici mislili da je bebina tetka

dzema skiner
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Tridesettrogodišnja majka troje djece postala je najmlađa baka u Velikoj Britaniji nakon što se njena 17-godišnja kćerka porodila prošle sedmice.

Džema Skiner, čija je kćerka Mejzi rodila djevojčicu, rekla je da su je medicinske sestre u bolnici zamijenile za bebinu tetku.

Majka troje djece iz Amershama kazala je da u početku nije htjela da je zovu baka, ali sada nakon rođenja unuke ipak joj se sviđa.

Skiner je rekla da se odlično zabavlja kad izvodi svoju unuku, pri čemu svi misle da je ona djevojčicina majka. Ima tri kćerke, a najmalađa Bela ima samo četiri godine.

“Ove sedmice sam posjetila školu s bebom, a ljudi su prilazili i pitali je li moja. Morala sam objasniti da mi je ona unuka i bili su prilično šokirani”, kazala je.

Gospođa Skiner je svoju najstariju kćerku Mejzi dobila 2004. godine kada je imala 16 godina. Ima još jednu kćeru Grejsi, koja ima deset godina, kao i najmlađu Belu.

Rekla je da je, kada je otkrila da je Mejzi trudna sa 17 godina, u početku bila zabrinuta, sjećajući se vlastitog iskustva kao majka tinejdžerka.

Sada, kaže da ne bi ništa promijenila i da je Mejzi s lakoćom postala majka. Sa svojim dečkom, 19-godišnjim Džekom Virom, Mejzi je svojoj bebi dala ime Larosa Mae.

GODISNJICA
MARKETING