Portal 072info

Spas za vaginu: Stavite ovu namirnicu unutra tri puta dnevno i gledajte čudo!

Iako je njena primjena dosada bila prepoznata isključivo u domaćinstvu, prilikom pečenja kolača, te za čišćenje, istraživanja su pokazala da je itekako djelotvorna i kao lijek

 Soda bikarbona (natrijev bikarbonat), od vjekova je dobro poznata našim majkama i bakama, koje su je često koristile za čišćenje ili umjesto praška za pecivo kod pečenja kolača, no ovaj bijeli prašak ima i brojna ljekovita svojstva.

Ne samo da zaustavlja žgaravicu, već pomaže kod uboda insekata, svrbeža, uklanjanja zubnih naslaga, prehlade, ublažavanja simptoma infekcije mokraćnih puteva, kod pojave kandide, a prema nekim istraživanjima, pomaže i u liječenju raka te se može koristiti kao maska za lice.
Prirodno prisutna gljivica Candida albicans, koja živi u crijevnoj flori, pokazatelj nam je kolika je pH razina kiselosti u organizmu. Laički rečeno, ukoliko se gljivica naglo počne razmnožavati, može prouzročiti ozbiljne zdravstvene probleme, kako kod ženskog spola, tako i kod muškog, piše HomeRemediesForLife.

 

Ovaj nagli rast znak je pada imuniteta kod osobe, koji može biti prouzročen stresom, nezdravom prehranom, prekomjernim korištenjem antibiotika…
Terapija
Žene – špricom ubrizgati otopinu sode u vaginu 3 puta dnevno.
Muškarci – u dvije čaše od jogurta napraviti dvije otopine – u prvu staviti vodu i medicinsku sodu, a u drugu vodu i običnu sol. Namakati spolovilo prvo u jednu čašu, pa u drugu, te postupak ponoviti nekoliko puta.
U oba slučaja važno je koristiti medicinsku sodu koja ne sadrži aluminij.
Svakodnevnim preventivnim unosom sode bikarbone u organizam uvelike pridonosimo općem zdravlju i vitalnosti. No, budite na oprezu. Ukoliko ste trudni, imate teže oboljenje bubrega, srca, jetre ili visok krvni tlak, najbolje je posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom prije upotrebe, kako biste bili sigurni da je ono što konzumirate za vas stvarno i zdravo.

depo.ba

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box