Portal 072info

Spas za vaginu: Stavite ovu namirnicu unutra tri puta dnevno i gledajte čudo!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako je njena primjena dosada bila prepoznata isključivo u domaćinstvu, prilikom pečenja kolača, te za čišćenje, istraživanja su pokazala da je itekako djelotvorna i kao lijek

 Soda bikarbona (natrijev bikarbonat), od vjekova je dobro poznata našim majkama i bakama, koje su je često koristile za čišćenje ili umjesto praška za pecivo kod pečenja kolača, no ovaj bijeli prašak ima i brojna ljekovita svojstva.

Ne samo da zaustavlja žgaravicu, već pomaže kod uboda insekata, svrbeža, uklanjanja zubnih naslaga, prehlade, ublažavanja simptoma infekcije mokraćnih puteva, kod pojave kandide, a prema nekim istraživanjima, pomaže i u liječenju raka te se može koristiti kao maska za lice.
Prirodno prisutna gljivica Candida albicans, koja živi u crijevnoj flori, pokazatelj nam je kolika je pH razina kiselosti u organizmu. Laički rečeno, ukoliko se gljivica naglo počne razmnožavati, može prouzročiti ozbiljne zdravstvene probleme, kako kod ženskog spola, tako i kod muškog, piše HomeRemediesForLife.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

 

Ovaj nagli rast znak je pada imuniteta kod osobe, koji može biti prouzročen stresom, nezdravom prehranom, prekomjernim korištenjem antibiotika…
Terapija
Žene – špricom ubrizgati otopinu sode u vaginu 3 puta dnevno.
Muškarci – u dvije čaše od jogurta napraviti dvije otopine – u prvu staviti vodu i medicinsku sodu, a u drugu vodu i običnu sol. Namakati spolovilo prvo u jednu čašu, pa u drugu, te postupak ponoviti nekoliko puta.
U oba slučaja važno je koristiti medicinsku sodu koja ne sadrži aluminij.
Svakodnevnim preventivnim unosom sode bikarbone u organizam uvelike pridonosimo općem zdravlju i vitalnosti. No, budite na oprezu. Ukoliko ste trudni, imate teže oboljenje bubrega, srca, jetre ili visok krvni tlak, najbolje je posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom prije upotrebe, kako biste bili sigurni da je ono što konzumirate za vas stvarno i zdravo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

depo.ba

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)