ŠTA JE LOŠE U TOME ŠTO SU INTIMNI?: Majka maloljetne Milice Veselinović stala u njenu odbranu i podržala vezu sa Mensurom

2749271 screenshot 45 ls 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Majka sedamnaestogodišnje Milice Veselinović Ana Veselinović pojavila se u emisiji “Zadruge” i progovorila o Kćerki i njenom partneru Mensuru Ajdarpašiću.

Ima ljudi koji nas prozivaju, ali mi tome ne dajemo na važnosti, cIJela porodica. Ne dotiče nas šta se priča – kazala je na početku.

– Želim da demantujem tvrdnje da sam tužila Mensura, da mu spremam pakao, da sam u bolnici, ništa od toga nije bilo. Nije mi bilo svejedno u nekim momentima, nije mi bilo dobro, ali daleko od bilo čega drastičnog.Novinari su  pisali svašta,a ja sam zato i došla da sve kažem– rekla je Ana.

– Nisam ćkerki davala mnogo savketa. Tamo je gusta situacija. Drago mi je što je Milica zaštićena tamo, nije sama. Baš ih napadaju, šta je loše u tome što su intimni? – pita se Milicina majka.

GODISNJICA
MARKETING