Portal 072info

Šta ne smijete da radite na prvom ljubavnom sastanku

Prvi ljubavni sastanak umije da bude neprijatan jer je atmosfera nategnuta, a ljudi, zbog treme ili neznanja, prave pogrešne korake kojima nesvjesno tjeraju od sebe potencijalnog partnera.

Stručnjak za veze Rejčel Meklin otkriva u čemu najčešće griješimo na prvom sastanku:

Ispitivanje

Gdje radiš? Gdje vidiš sebe za 10 godina? Kako voliš da provodiš slobodno vrijeme? Ako ste na sastanak krenuli sa spiskom pitanja koje želite da postavite, velika je vjerovatnoća da će vas druga strana pomiješati sa članom komisije za razgovor za posao. Niko ne želi da bude rešetan pitanjima na sastanku, jer to djeluje neprirodno.

Samoreklamerstvo

Jedno je želja da se predstavite u najboljem svjetlu, a drugo samohvalisanje i manir da sve vrijeme pričate o sebi u superlativima. To umije da iritira, pa pustite neka djela govore o vama ili neka vas hvale drugi.

Negativnost

Niko ne voli da bude okružen mračnim ljudima kojima je čaša dopola puna i koji se neprestano žale na sve – od računa za struju preko gužve u prevozu do svjetske politike.

Sarkazam

Neki ljudi cijene sarkazam, ali je sa upotrebom ovog začina u komunikaciji bolje sačekati jer nerijetko odbija suprotni pol.

nezavisne.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box