Stvari koje nikad ne smiješ raditi zbog muškarca

Muškarci ženama često pomute um, a upravo zbog toga radimo stvari koje inače nikada ne bismo radile.

Ako u životu imaš muškarca zbog kojeg se polako mijenjaš, to je super, ali pazi da se ne mijenjaš protiv svoje volje – ovo su stvari koje nikad ne smiješ raditi zbog njega, ma koliko zgodan bio, piše Index.

Promijeniti izgled

Jedno je ako si u vezi s muškarcem zbog kojeg želiš postati bolje verzija sebe, a nešto sasvim drugo ako zbog njega polako postaješ netko tko nisi. Svaka odluka koju doneseš mora biti tvoja i zbog tebe, a ako nešto radiš samo zato da bi mu se svidjela, sigurno nećeš biti zadovoljna.

Staviti snove na čekanje

Tvoj dečko mora biti netko tko će te podržavati i davati ti podršku da ostvariš svoje snove, a ako si u vezi s nekim zbog kojeg te snove stavljaš na čekanje, nisi u dobroj vezi.

Postati ljubomorna

Postoje muškarci koji nam daju razlog za ljubomoru i pretvaraju nas u posesivne luđakinje koje si jednostavno ne mogu pomoći. Ako si u vezi s takvim, vrijeme je da pronađeš nekog s kim ćeš se osjećati sigurno.

Potisnuti svoje stavove

Postoje žene koje će skrivati stav o nečemu jer se boje da njihov dečko neće biti sretan kad ga čuje. Takve veze su osuđene na propast jer nitko ne može dugo skrivati stavove, a ako to radiš zbog dečka, s vremenom ćeš mu početi toliko zamjerati da će ti se gaditi i on, i veza.

Prestati izlaziti

Neki muškarci očekuju da će njihova cura zaboraviti na društveni život i u potpunosti se posvetiti vezi, a neke im žene to i dopuštaju. Dečko koji od tebe traži da provodiš svaki slobodni trenutak s njim i da više ne izlaziš s frendicama te ne voli – on voli samo sebe.

Prethodni članakProglašena najbolja novinska priča
Sljedeći članakProgram obilježavanja Dana armije R BiH