Portal 072info

Takmičar “Zvezda Granda” grcao u suzama zbog djevojke! (VIDEO)

U posljednjoj emitovanoj epizodi muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” 23-godišnji Aleksandar Stevanovski se predstavio pjesmama “Žal Za Despina” i “Ako Imam Pravo”, a njegov nastup je uspio da šokira žiri i televizijske gledaoce.

Naime, Aleksandar nije uspio da osvoji nijedan glas nakon prve pjesme, ali je onda riješio da otvori dušu i priznao da se prijavio za takmičenje zbog djevojke sa kojom je raskinuo prije tri godine i koja mu je rekla da će biti sa njim samo ako bude uspješan i poznat.

Dok je pjevao drugu pjesmu on je čak legao na pod i plakao. Aca Lukas mu je rekao da je lijepo što je pokazao ljubav prema toj djevojci i da je ispao šmeker, ali da ona nije toga vrijedna, dok je Karleuša bila malo oštrija.

– Ona je tebi rekla da će biti s tobom ako bude uspješan? Slušaj me, ja tebi, kao žena o kojoj razmišljaju mnogi muškarci, budi siguran da je tako, kažem da ona nije vrijedna više nijednog tvog minuta ovde. Ti ćeš jednog dana postati zvijezda, a od nje ćeš da se otkačiš, jer ona nije vrijedna tvog poniženja – rekla je Karleuša.

Nastup ovog takmičara pogledajte od 1:53:00.

nezavisne.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box