Talijanski mafijaš otvorio restoran s burgerima, tužiteljima i sucima naplaćuje duplo

Screenshot 4 33
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kako pišu talijanski mediji, Salvatore Buzzi u zatvoru je dobio ideju o vlastitom restoranu, a potom je i ostvario

Nedavno je u predgrađu Rima otvoren novi restoran s burgerima, nosi naziv Buzzi’s Burgers i, najzanimljivije od svega, vlasnik istog je Salvatore Buzzi. Riječ je o poznatom talijanskom mafijašu koji je do sada već osuđivan za ubistvo i trgovinu drogom, a kako je sam rekao za talijanske medije, ideja o restoranu rodila se za vrijeme njegovog boravka u zatvoru. Tada je osmislio i cijeli koncept.

ČITAJ JOŠ:  Milijarder Njujorčanima poklonio vrlo neobično ostrvo

Kako prenosi portal Food&Wine, sve u restoranu na neki je način povezano s mafijom. Burgeri, hot dogovi i salate nose nazive poznatih mafijaša i članova kriminalnih organizacija, a neka od jela nazvana su i po poznatim mafijaškim serijama i filmovima.

Zanimljivo je dodati i kako, piše Food&Wine, cijene ovdje nisu iste za sve goste. Naime, za poznanike, prijatelje, porodicu i slučajne prolazike vrijede iste cijene, no tužitelji i suci u Buzzi’s Burgers svoj ručak moraju platiti duplo ili čak tri puta više od regularnih cijena.

ČITAJ JOŠ:  Znakovi koji otkrivaju odličnog ljubavnika

No, iako prilično zanimljiv, ovo nije prvi mafijaški restoran. Prvi takve vrste otvoren je još 2000. godine u Španjolskoj. Riječ je La Mafia se Sienta a la Mesa restoranu koji je kasnije postao franšiza i širom Španjolske je otvoreno još nekoliko poslovnica, koje su također uređene tematski i u kojima se nalaze fotografije iz Kuma te brojne poveznice s pravim i izmišljenim likovima iz mafijaškog svijeta.

GODISNJICA
MARKETING