1luka 1sQ
AUTOR: H.D.
DATUM: pro 10, 2021 @ 10:05
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Luka Krivokapić oglasio se oštrom porukom, nakon vesti da je Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić prošle noći, 8. decembra, izvršila samoubistvo.

– Mhm, šokirani ste? Uh, katastrofa! Pa otkud to? Bože, šta joj bi! Bilo bi super kad biste bili tako šokirani i komentarima koje svi dobijamo, a koje je ona posljednje 3 godine dobijala svakodnevno – “umri”, “Dabogda poginula”, “želim ti sve najgore”, “razboli se”, i tako dalje – počeo je Luka.

– Pa ona drama sa Baka Prasetom, gdje ste joj se use..vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de.ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga. Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom “oguglamo” na sve to. Međutim, željeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s.anja koja istipkate, izgovorite, snimite – nastavio je.

– Jezivo je šta ste sve u stanju da napišete. I sad, kad je djevojka poklekla svim uvredama, psovkama, napadima, omalovažavanjima… Sad je šok, sad je divna, sad je lijepa, sad je jadna, sad je anđeo… M.š bre – zaključio je Krivokapić.

Tekst se nastavlja nakon reklame

LIDER