Top 10 stvari za koje niste znali da privlače pažnju kod muškaraca

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Znate li šta tačno muškarci vole kod žena? Većinu vremena nismo ni same svjesne svega šta muškarci vole na nama. Predstavljamo vam top 10 stvari za koje sigurno niste znali da privlače toliko pažnje kod vašeg muškarca.

Pogled

Muškarac obožava kada mu uputite „pogled“. Taj pogled može značiti puno stvari- suptilan poziv u krevet ili da je u nevolji. Muškarci obožavaju takav pogled kod žena jer ih uvijek nanovo iznenadi.

Šminka- Ne!

Jedna od stvari koje muškarci najviše vole kod nas je kada nismo našminkane. Mi smo njima lijepe i bez trunka šminke, potpuno prirodne i ne vide sve one mane i nedostatke koje mi same vidimo.

Dosjetljivost

Muškarci vole kada žene znaju prihvatiti šalu. Dobili ste sarkastičan odgovor? Nemojte se uvrijediti već mu vratite istom mjerom! Za njega nema bolje stvari.

Sjajilo za usne

Iako vas vole vidjeti bez šminke, muškarci naprosto obožavaju kada nosite sjajilo za usne. Ne samo da ga vole osjetiti dok se ljubite već vole gledati kako ih nanosite. Svi oni rituali koji se vama čine nevažnima su muškarcima nešto posebno.

Mary Poppins torba

Iako se može žaliti na veličinu torbe koju nosite, zapravo mu je potajno drago jer zna da nosite sve sa sobom. Ukoliko mu nešto zatreba, velika je mogućnost da ćete to imati u svojoj torbi i njima se to jako sviđa.

Izbor odličnih darova

Muškarci se čine slabo sposobnima kad se radi o odabiru pravog dara; i to ne samo za vas već i za vlastitu sestru, najboljeg prijatelja, majku… . Muškarci obožavaju kada im pomognete odabrati pravi dar.

Ranojutarnji osmijeh

Znate li da muškarci obožavaju kada ste pospani i onda im se tako nasmiješite? Ostali ste budni do kasno i počnete lagano spavati a on vas lagano trgne iz sna. Onaj trenutak kad mu se nasmiješite je za njega savršen. Jeste li primjetili da vam uvijek da poljubac ako napravite upravo to?

Vaš „ženski“ miris

Njemu zapravo ne smeta kada stavljate svoj parfem. Istina je da im je to potajno jako drago jer vole osjećati vaš miris. Voli i miris vaše kože.

Pamćenje

Vi pamtite datume, koju kolonjsku vodu voli i stavlja, zante njegov rođendan… On to zaista voli i cijeni kod vas. Time mu pokazujete da vam je stalo i on to zna prepoznati.

„Casual“- sportski look

Iako vjerovatno smatrate da vas muškarci vole vidjeti sređene od glave do pete, to je zapravo pogrešno. Njima je najdraže kada ste u „casual“ izdanju. Kratka majčica i hlačice su nešto u čemu će uživati vas vidjeti.

Nije lako shvatiti što točno muškarci vole kod žena, pogotovo kad vi možda znate sve o njima. Cijenite sebe i prihvatite se baš onakvima kakvi jeste, jer ne samo da će to primjetiti i muškarci već ćete se i vi sami bolje osjećati.

072INFO TV