Tri boje koje trebate nositi ovog proljeća

Tri boje koje trebate nositi ovog proljeća

Bijela i crna boja su klasika i s njima nikada nećete pogriješiti, ali koliko god ih voljeli, one nakon nekog vremena mogu postati i pomalo dosadne i monotone.

Tu na scenu stupaju sledeće tri nijanse koje trebate nositi ovog proljeća (apsolutni su hit), a koje možete kombinovati sa skoro svim drugim bojama.

Žuta

Ona je tako lijepa i živahna! I, ne brinite, postoji nijansa žute koja pristaje svakome. Bez obzira da li je to boja limuna, senfa, kanarinca ili sunca – bitno je da je žuta! Sakoi, hlače, cipele, torba ili bluza – možete ih kombinovati sa tako mnogo drugih boja.

Primjera radi, bijela majica, farmerice i crne štikle odlično se slažu sa žutim sakoom ili jaknom. Ukoliko želite da izgledate svježe, moderno i elegantno ove sezone, žuta boja je pravi izbor.

Menta zelena

Menta zelenu viđamo skoro svakog proljeća i ljeta pa i ne čudi zbog čega je ona jedna od najomiljenijih boja i ove sezone.

Odlično se slaže skoro sa svim drugim bojama! Jakna u ovoj nijansi odlično se slaže sa bijelom bluzom ili majicom i farmericama, ali i sa crnim ili sivim hlačama. Takođe, komad odjeće u ovoj nijansi uvijek možete kombinovati sa drugim komadima tamnijih nijansi, kao što su teget ili tamno smeđa.

Boja koralja

Svježa i živahna – i ne čudi zašto je popularna. Jakne, haljine ili bluze – sasvim je svejedno, sve dok je u ovoj divnoj nijansi. Ona se odlično slaže i sa menta zelenom nijansom, ali i sa bijelom bojom, Minimagazin.

Naravno, crna, teget i siva nisu izuzetak. Definitivno boja koja je će vaš stajling učiniti elegantnim, ali i veoma ženstvenim.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica