Portal 072info

Tri jednostavna načina kako natjerati nekoga da se zaljubi u vas

Užasno vam se sviđa kolega s posla s kojim svaki dan ugodno čavrljate, ali nikako da se dogodi nešto više od toga? Već mjesecima gledate tu zgodnu djevojku iz susjedstva, smiješite se jedno drugome, ali ne usudite je se pozvati van? Logično, bojite se odbijanja pa zato niti ne poduzimate prvi korak.

No, što da znate da je osoba koja se vama sviđa zapravo zaljubljena u vas. Tada bi stvari sigurno bile drugačije, piše Večernji list.

Zaboravite na čekanje Kupidove strelice, vrijeme je da sami natjerate tu osobu da se zaljubi u vas. A to je lakše nego što mislite.

Prema znanstvenicima, jednostavan je način kako pridobiti nečiju naklonost, a to dokazuju i psiholozi. Pomoću sljedećih trikova saznajte kako natjerati nekoga da mu se počnete sviđati i da se zaljubi u vas.

1. Osramotite se!

Iako je to posljednja stvar koju netko želi napraviti na spoju, vlastito sramoćenje zapravo vam može biti velika prednost. Prema istraživanju provedenom na Harvardu, čak 80 posto osoba voli hodati s potpuno iskrenom osobom, odnosno onima koji otvoreno ispričaju neugodne priče o sebi.

2. Stvorite vlastite šale

Šale koje razumijete samo vas dvoje, bez obzira koliko su možda besmislene, stvaraju neraskidivu vezu između vas i osobe koja vam se sviđa, tvrde stručnjaci. Prema studiji Sveučilišta u Teksasu, glupi vicevi stvaraju zajednički identitet. To je izuzetno važno pri stvaranju osjećaja pripadnosti.

3. Zahvalite se!

Manirima možete postići sve, tvrde psiholozi. Istraživanje iz 2010. otkrilo je kako su muškarci i žene koji su si pokazali više poštovanja, a bili su zainteresirani jedno za drugo, postali bliži i stvorili ljubavnu vezu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box