9CA066E4 9F9F 4EEC 9FFD 7294FE01F093
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 11, 2021 @ 20:15
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Ona je do detalja opisala kakvu neprijatnost je doživela i šta joj je u tim trenucima prolazilo kroz glavu.

Jedna anonimna ženska osoba podelila je 2019. godine svoju ispovest i otkrila je kakvu neprijatnu situaciju je doživjela u autobusu.

Njenu priču vam prenosimo u cijelosti.

– Srednja škola. Sjedim u prepunom busu i neka djevojka mi naredi, krajnje nadmeno, da treba da ustanem dedi koji stoji. Ja dedu nisam ni vidjela. Niti sam mu bila najbliže, em su svi koji sjede bili đaci, mogla je da se obrati bilo kome – priča ova djevojka i dodaje:

– Ali najlakše je biti bezobrazan prema ćutljivoj i sramežljivoj djevojci. Ja naravno ustanem, deda sjedne. Nemam mjesta da se pomerim, pa ostanem da stojim pored. Deda doslovno nije prestao da mi priča narednih pola sata koliko je trajao put. Ali da je on meni pričao o nečemu normalnom – rekla je i objasnila o čemu je tačno bilo reči:

– Pričao mi je o vezama i se*u, prikladnim godinama za rađanje, i kako mi devojke decu nazovemo imenom momka sa kojima smo izgubile nevinost. U sebi sam vrištala i došlo mi je da zadavim onu pametnjakovićku koja je učinila svoje dobro djelo za taj dan i meni priredila najmučnije putovanje ikad. Nadala sam se da postoji karma pa će i njoj neko pokvariti dan eto tek tako – zaključila je.

LIDER