Zbunjujuće muške navike koje je zapravo vrlo lako dešifrirati

Šta vam on zapravo pokušava reći?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Muškarci su u suštini vrlo jednostavna bića i zapravo nisu toliko zbunjujući kao što mislimo da jesu. Iako nam često šalju nejasne signale, uz malo znanja i analize vrlo ćete lako saznati što vaša simpatija zapravo misli, piše “Zadovoljna“.

U nastavku vam otkrivamo neke od najčešćih zbunjujućih muških navika koje je zapravo vrlo lako odgonetnuti.

1. Bulji u vas, a ima djevojku

Ako muškarac koji ima djevojku neprestano bulji u vas, tada ne biste trebali provesti sate i sati pokušavajući odgonetnuti što bi to mogli značiti. Zacijelo se ne želite miješati u tuđu vezu, a i male su šanse da taj muškarac zapravo želi nešto s vama. Činjenica je da muškarci vole promatrati žene koje im izgledaju privlačno i to je sve. Naravno, samo zašto što vas smatra lijepom ne znači i da želi s vama imati vezu. Osim ako ne prekine sa svojom curom, njegovi pogledi za vas ne znače ništa.

2. Ne zove, a rekao je da hoće

Zašto muškarci tvrde da će vas nazvati, a često to ne naprave? Zašto što smatraju da je to ono što želimo čuti i što će nas usrećiti. Kasnije će zaboraviti na to obećanje jer im taj razgovor najčešće nije toliko bitan kao nama. Ako vas ne nazove i danima poslije nakon spoja, možete ga otpisati. Vrlo vjerojatno nije zainteresiran za vas.

3. Ne želi se obvezati

Ljubi vas, ali ne želi izlaziti s vama. Spava s vama, ali ne želi upoznati vaše roditelje. Pitate se zašto? Pa odgovor je očigledan. Želi sve povlastice koje mu donosi veza s vama, ali ne želi ništa negativno. Želi ostati otvoren i za veze i izlaske s drugim ženama, bez da vam se opravdava. Na vama je da odlučite želite li biti u takvoj otvorenoj i slobodoumnoj vezi.

4. Zadirkuje vas

Neki muškarci vole zadirkivati žene koji im se sviđaju jer smatraju da je to način flertovanja koji ih neće dovesti u neugodnu situaciju. To je vrlo jednostavan način na koji mogu izazvati našu pažnju i pritom sakriti svoje osjećaje koje gaje prema nama.

5. Ne želi izraziti svoje emocije

Kad su u pitanju muškarci, njihova djela govore glasnije od riječi. Ako bi za vas napravio sve što može, ali ne želi vam priznati da mu se sviđate, onda vjerojatno želi sakriti svoje emocije. Muškarci emocije izražavaju na drugačiji način od žena pa čak i ako vam neće priznati da vas voli, možda to osjeća. Obratite pažnju na njegova djela.

6. SMS poruke

Ako vam šalje poruke za dobro jutro i laku noć svaki dan u tjednu, onda zacijelo nešto osjeća prema vama. Možda vas čak i voli. No ako vam ne odgovara nakon što ste mu poslali tri poruke, onda nije zainteresiran za vas. Njegove navike vezane uz sms poruke mogu vam otkriti puno toga o tome što osjeća prema vama.

7. Šalje vam pomiješane signale

Jedan dan koketira s vama, a sljedeći vas dan ignorira? U takvoj situaciji zacijelo nije siguran želi li biti s vama ili ne. Takav muškarac nije siguran želi li se posvetiti samo vama ili bi radije ostao otvoren i za druge opcije. Možda biste ga trebali pitati što namjerava učiniti ili da jednostavno pričekate dok se ne odluči. Sve ovisi o tome koliko se i on vama sviđa i jeste li spremni čekati. Što god odlučili, imajte na umu da ne biste trebali gubiti vrijeme na muškarca koji čak nije ni siguran želi li biti s vama.

Dakle, možemo zaključiti kako zbunjujući signali koje nam muškarci šalju zapravo i nisu toliko nedokučivi, ako na situaciju pogledamo s racionalne i logične perspektive. Koje vas stvari najviše zbunjuju kod muškaraca?