Žene, pročitajte ovo: Za sve cure koje misle da mogu promijeniti svog muškarca…

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Bila sam mlada i naivna i iskoristila sam prvu priliku da se odselim iz rodnog grada koji mi nije pružao previše mogućnosti. Odmah nakon diplome spakirala sam stvari i odselila se u veliki grad nadajući se novom i uzbudljivom životu.

Željela sam iskoristiti sve što mi život pruža i malo po malo postala sam sasvim drugačija osoba od one koja sam bila kada sam živjela u rodnom gradu. Počela sam se pretvarati u osobu za koju sam mislila da će lakše živjeti, a dogodilo se suprotno – izgubila sam samopouzdanje i promijenila se na gore, piše Net.

A onda sam upoznala njega…

Počela sam izlaziti u klubove, piti, plesati i provoditi se, a onda sam srela njega. Osjetila sam momentalnu povezanost, ali sam odlučila ne reagirati.

On je bio promotor u jednom klubu, vodio me na lijepa mjesta i sjajno smo se provodili, a onda je postalo ozbiljno među nama. Točno sam znala u što se upuštam, svi signali su bili vidljivi, ali ja sam se svejedno zaljubila u tog vrlo privlačnog starijeg muškarca.

Mračna prošlost

Međutim, kako i svi i on je imao prošlost. Živio je punim plućima i bio je alkoholičar, neki su ga obožavali dok su ga drugi prezirali. Žene su ga voljele, ali on je uvijek davao do znanja da sam mu ja jedina i vjerovala sam mu.

Nagovarala sam ga da se smiri i zaista sam naizgled uspjela. Promijenio je posao, radio od 9 do 5 i ja sam bila zadovoljna jer sam vjerovala kako sam ga uspjela promijeniti.

A onda me jednog dana posjetila njegova prošlost i to u obliku atraktivne žene s britanskim naglaskom. Čula sam za nju ranije, ali nisam previše ispitivala. Ona mi je ispričala kakav je bio njihov odnos – strastven, ali pun nasilja i zlostavljanja.

Naravno, on je sve negirao, a ja nisam znala kome da vjerujem. A onda sam se sjetila: kada sam ga srela imao je ogrebotine na licu i rekao kako je to učinila njegova luda bivša. I tu je za mene priča završila, sve dok me ta žena nije počela zvati i upozoravati.

Uplašila sam se i počela ga gledati u novom svjetlu. Suočila sam ga sa svime, ali odgovora nije bilo, ali ni potvrde istinitosti optužbi. I tu je bio kraj. Odlučila sam otići i započeti novi život.

Vuk mijenja dlaku, ali nikada čud. On je ženskar, uvijek je to bio i uvijek će to biti. Ja sam se uspjela izvući, a pitanje je dana kada će neka druga pasti na njegov “šarm”.

GODISNJICA
MARKETING