NER-FIT ZENICA: Fitness studio u centru grada na preko 950 m2 prostora i najvećim kardio programom u BiH

IMG 9399

FITNESS STUDIO NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI U CENTRU GRADA NA PREKO 750m2 ZATVORENOG I 200m2  OTVORENOG PROSTORA, SA NAJVEĆIM KARDIO PROGRAMOM U BIH, LJUBAZNIM OSOBLJEM I MNOGIM DRUGIM RAZNOVRSNIM SADRŽAJIMA

NER-FIT ZENICA je pokrenuo novi oblik doživljaja fitnessa, treniranja i ugođaja za tijelo i duh, smješten je na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada na preko 750 m2 zatvorenog i 200 m2 otvorenog prostora za vježbanje i rekreaciju. U najvećem fitness studiju u gradu imate mogućnost vježbati na prestižnim spravama, ne čekate na svoj red obzirom da imamo ukupno 32 mjesta za kardio trening od čega je 14 traka za trčanje, što ujedno Ner-fit čini najboljim i najvećim fitnessom u okruženju.

Nalazi se u Robnoj kući Bosanka – VF KOMERC na III SPRATU sa predivnim pogledom na grad.

Fitness studio Ner-fit je ponosan na uslove koje je ponudio svojim članovima sa vrhunskom opremom renomiranih svjetskih proizvođača Technogym, Lifefitness, Gym80, Matrix, Panatta, Atx i StarTrack koje plijene svojom efikasnošću, dizajnom i učinkovitošću, a nadasve pružit će vam jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom.

Ner-fit je najbolje, najprostranjenije i najrenomiranije mjesto u gradu i okruženju za trening, druženje, relaksaciju i zdrav način života, sa pogledom na svjetla grada, ugodno okruženje sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da vam vrijeme koje odlučite provesti sa nama bude relaxirajuće i ugodno.

Misija i Vizija FITNESS STUDIA NER-FIT je inspirisati, pomoći, ostvariti vaše želje za boljim i kvalitetnijim životom kroz organizovanje ugodne atmosfere, kvalitetnih sprava i pružiti vam jedinstvo u trenigu.

NER-FIT svakodnevmo radi na poboljšanju uslova za treniranje, vrši zanavljanje opreme koja vam pruža ono što želite da postignete i u momentu kada to želite jer nema čekanja na sprave, organizujemo razne promo akcije za stare i nove članove FITNESS STUDIA, posebno kreirane šestomjesečne i godišnje članarine, nagradne igre, kao i još mnogo drugih ugodnih iznenađenja.

Obzirom na novonastalu situaciju, izazavanu pandemijom Covid-19 u BiH, Ner-fit Zenica poduzeo je sve potrebne mjere koje su naložene od strane Kriznog štaba radi zaštite zdravlja  svojih članova.

PRIDRUŽITE NAM SE DA SKUPA UŽIVAMO, VJEŽBAMO I DRUŽIMO SE!!!

[flagallery gid=140]

Prethodni članakGradu Zenica potvrđen BFC certifikat za povoljno poslovno okruženje
Sljedeći članakUžasan snimak: Bivši nogometaš makedonskog Vardara ranjen u Izraelu